Selecteer een pagina

Intermittent fasting

Let food be thy medicine and medicine be thy food

Voedingscoaching

Wekelijks 1 vast contact moment met een kleine groep om kennis en ervaringen te delen.

Meten is weten

Begin- en eindmeting, begin- en eind evaluatie brengen je resultaat in kaart.

Krijg een plan

Ontvang aan het einde van deze 4 weken een schematisch overzicht hoe jij intermittent fasting het beste kan toepassen. Dit geeft jou handvatten om gezonder te gaan leven.

Krijg meer energie en werk aan je overgewicht door een kans te geven aan intermittent fasting

Intermittent fasting is er voor iedereen die een gezonde levenstijl wil creeëren. Daarnaast helpt intermittent fasting heel goed bij mensen die problemen hebben met de darmen, hun energie, overgewicht hebben en atleten die beter willen presteren.

Binnen 4 weken ga jij groot verschil merken in je energie, je darmen, gewicht en je sport prestaties.

 

Neem nu deel voor: €30,-

  1. Voor en na meting.
  2. Wekelijks een coaching moment met de groep.
  3. Schematisch overzicht voor jou persoonlijk.

Als jij volgt wat er gezegd wordt is dit resultaat gegarandeerd. Geen resultaat, geld terug.

Heb jij moeite met het behouden van een gezond voedingspatroon?

Je bent niet alleen, ik ben hier om jouw te helpen!

Al jaren ben ik bezig om mensen zo goed mogelijk te helpen met verschillende doelen. Ik begeleid je met training, voeding en nog meer factoren die een gezonde levenstijl stimuleren.

Om jullie nog beter te kunnen helpen ben ik een nieuwe opleiding gestart. Deze opleiding staat compleet in het teken om het herstellend vermogen van het menselijk lichaam te verbeteren.

Om van deze cursus zo veel mogelijk te leren ben ik op zoek naar mensen die de uitdaging met mij willen gaan voor deze trial omtrend intermittent fasting.

Neem deel aan dit programma, krijg een meer energie, val wat kilo’s af en geef mij de feedback die ik nodig heb om in het vervolg iedereen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

Groepsresultaten van de 1ste pilot groep

%

Vitaliteit toename

%

Gewichtafname

%

Meer energie

Intermittent fasting

Wat gaat het jou opleveren als je deelneemt aan dit programma?

Voeding

4 weken lang wordt je geholpen bij het op de juiste manier in elkaar zettten van een gezond voedingspatroon.

Meer energie

Je krijgt meer energie, je sportprestaties worden beter en je voelt je zowel fysiek als mentaal beter.

Vitamine & supplementen

Tijdens intermittent fasting zijn supplementen niet noodzakeljk, maar wel aan te raden. Wil jij het beste resultaat uit deze 4 weken adviseer ik je welke supplementen nodig zijn.

Gewichtsverlies

Je gaat een paar kilogram afvallen in deze 4 weken. Zo niet is het niet goed geld terug.

Intermittent fasting

Vroeger ben je waarschijnlijk opgegroeid met de bekende uitspraak; “ontbijt is de belangrsijkste maaltijd van de dag!” Waarom is intermittent fasting dan ineens zo goed?

Laten we beginnen met het feit dat ik niet zeg dat ontbijten nu ineens slecht is, ik doe dit al jaren en voel mij super fit. Maar er is uit onderzoek gebleken dat soms een langere tijd van vasten ons lichaam positief kan helpen.

Als je voor langere tijd vast heeft ons lichaam de tijd om ons systeem compleet te resetten. Je geeft door 16 uur niet te eten je lichaam de tijd om alle dode cellen en restafval in ons lichaam op te ruimen. Dit heeft weer als voordeel dat ons lichaam minder vatbaar wordt voor ziektes.

Dus een periode van langere tijd vasten kan ons lichaam hierbij ondersteunen.

Naast het minder vatbaar maken voor ziektes zijn er nog meer redenen waarom intermittent fasting jouw lichaam kan ondersteunen, deze deel ik dan ook graag met jullie tijdens deze 4 weken.

Over Remco

Physical Health Coach

Ik heb een enorm grote passie voor gezondheid, bewegen en alles wat daarbij komt kijken. Deze passie deel ik graag, en begeleid inmiddels al zo een 7 jaar mensen die doelbewust een keuze maken om hun gezondheid te verbeteren. Met als gevolg, mensen die zich snel fitter en energieker gaan voelen. Ik ben echt iemand die motivatie creeërt door educatie. Als jij snapt wat en waarom, dan is het doen de enige stap nog. En daar help ik de mensen graag bij!

Klant aan het woord

Inmiddels ben ik nu bijna 4 weken bezig met het eten met een lagere maaltijd frequentie. Ik ben enorm positief en dat wil ik graag met jullie delen. 

Laatst dacht ik, ik ga een keer nieuwe kleding kopen. Tot mijn grote genoegen ben ik 2 kledingmaten naar beneden gegaan. Dat was ook wel logisch want ik ben 4kg afgevallen. Maar dat niet alleen, ik slaap beter, ik heb geen energie pieken en dalen meer, kortom dit is wat ik blijf doen de komende periode.

Het verschil ervaren van 4 weken beter eten is echt gaaf om te voelen!

Wanneer begin jij? 

Personal training waddinxveen en gouda

Sluit jij je aan bij de 4 weken groep, intermittend fasting?

Investering:

€30,-

Meld je aan

2 + 8 =

My Food Blog

Lees hier elke maand een nieuw blog over voeding & gezondheid

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Veel gestelde vragen

Leer hoe intermittent fasting werkt

Wat is intermittent fasting?

Intermittent betekent periodiek, kortom; bepaalde periodes niet eten. Ons lichaam is vanuit de oorsprong gewend om langere periode zonder voedsel te leven. Het stimuleren van deze gewoontes zal ons lichaam stimuleren om echt weer gezond te worden.

Waarom is intermittent fasting zo goed voor ons?

Voornamelijke PPIR ‘Post Prandial Inframmatory Response’ oftewel ontstekingsreactie die opkomt na het eten wordt verbeterd. Dit proces duurt 16 uur en in die 16 uur worden deze ontstekingsreacties vermindert en komt je lichaam weer tot rust.

Waarom 16 uur vasten?

Dit komt dus door de PPIR. Ons lichaam heeft 16 uur nodig om dit systeem volledig te filteren.

Wat voor maaltijden ga ik eten?

Ons lichaam functioneert beter op ketonen (vet) dan op glucose (suiker). Dus de maaltijden zullen voornamelijk vet en eiwitrijk zijn.

Maar ik heb toch suiker nodig om energie te krijgen?

Vet is een nog grotere brond van energie dan suiker. Het maakt, als aangesproken, veel meer energie vrij voor ons lichaam en we voelen ons daardoor flink energieker. Dus je wilt naast de ontstekingsfase ook je lichaam voorzien van geneog energie en vet kan die energie geven. Wetend dat een kg vet ongeveer 7700cal is, geeft misschien wel aan hoeveel energie dit is. Gezien wij ongeveer 2000cal per dag verbranden. Je kan dus eigenlijk zo een 3,5 dagen zonder suiker voordat je 1kg vet hebt verbrand. 

Hoe lang moet ik intermittent fasting blijven doen?

Begin eerst maar eens met 4 weken. Daarna is het bepalen hoe dit voor jouw lichaam voelt en of je dit voor langere tijd wil gaan volhouden.

Meer begeleiding nodig?

Naast deze pilot groep heb ik natuurlijk ook een personal training studio in Waddinxveen waar ik mensen ook help met het behalen van fysieke doele, trainen en verhelpen van pijnklachten.

Email

info@unique-body.nl

Bel mij

+31615098397

Bezoek mij

Kouwe Hoek 14

2742PX, Waddinxveen