+31615098397 info@unique-body.nl

Remco Broere

 

Als actief kind vroeger vond ik alles leuk. Ik ging altijd vol passie en enthousiasme naar de sport. Van judo, voetbal en atletiek naar stijldansen en triathlons; alles deed ik met de overtuiging dat ik kon winnen!

Al die sporten deden me realiseren dat als je jezelf 100% inzet en de tools inzet om beter te worden, je alles kan bereiken!

Wel realiseerde ik me al snel dat ook wanneer je traint in een groep, er altijd een focus moet blijven op jou als individu.

Iedereen en ieder lichaam is namelijk uniek!

Everybody is Unique

 

Dit realiseerde ik mij tijdens de opleidingen van Overload Worldwide die ik heb gevolgd.

Ik ben opgeleid als personal trainer, personal hormonal profiler en revalidatie trainer. Toen ik met deze kennis aan de slag ging, kwam ik er tijdens het trainen met verschillende mensen achter dat er niet een persoon hetzelfde is. 

Iedereen had een ander doel, een ander probleem of vraag en vooral functioneerde anders

Met die gedachten ben ik mijn bedrijf; Unique Body Performance and Health opgestart. 

 

Waarom ik dit doe?

 

Ik train al ruim 5 jaar mensen met verschillende doelen. Van mensen die willen afvallen, zonder klachten willen leven tot mensen die er mentaal doorheen zaten en hun leven weer op de rit willen krijgen. 

Ik wil dat mensen zichzelf beter gaan voelen, lekkerder in hun vel zitten, zichzelf energieker en fitter voelen. Kleine dingen als weer normaal uit een stoel op kunnen staan of hun kind uit de wieg pakken zonder pijn in hun rug te hebben. 

 

 

 

Samen kom je verder

 

Ook ik ben in de afgelopen jaren gecoacht: onder andere op het gebied van kennis over training en revalidatie, maar ook op het gebied van ontwikkeling van mij als persoon. 

Zowel ikzelf als mijn bedrijf zijn enorm gegroeid en zonder de coaching was ik nu nog steeds een ongelukkige trainer in een sportschool.

Ik merk, dat als je samen de commitment aan gaat en elkaar ondersteunt op de manier die nodig is, resultaat altijd te behalen is. 

Ik kan daarom ook zeggen dat resultaat halen gegarandeerd is, zolang je beide commitment blijft tonen en bereid bent net dat stapje extra te zetten. 

 

Benieuwd naar het interview met Remco? Klik op de foto!

Unique Body

Het is mijn missie om iedereen te leren hoe je op een simpele manier jouw gezondheid kan verbeteren, zonder daar heel je leven voor te veranderen.

Zodat jij een betere kwaliteit van leven gaat ervaren, jezelf zelfverzekerder voelt en alles kan ondernemen wat jij echt zou willen!

× Hoe kan ik je helpen?