Selecteer een pagina

Review Charlotte

“Ik was ten einde raad, maar nu kan ik weer normaal functioneren, werken, sporten, etc! Remco en zijn behandelingen voelen  voor mij echt als mijn reddende engel!”

Kom er in 20 minuten achter of ik jou kan helpen!

Haar verhaal;

“Ik was ten einde raad en ik wilde zo graag van mijn pijnklachten af. De pijnklachten beperkten mij enorm in het dagelijks leven. Ik heb langdurig last van mijn lage rug. Tot frustratie aan toe. Ik kon mijn werkzaamheden moeilijk uitvoeren, ik werk in het ziekehuis en loop en til veel. Ik werd beperkt als ik thuis wat wilde doen of lekker wilde gaan sporten voor ontspanning. Niks ging meer van harte, ik was er klaar mee!

Ik ben gedurende lange tijd onder behandeling geweest bij onder andere fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Helaas bood mij dit weinig tot geen verbetering. Er werd te vaak gekeken naar alleen maar de klacht zelf, mijn lage rug. Maar het voelde altijd al dat er meer aan de hand was dan dit. Ik voelde dat er rondom mijn heupen en uitstraling naar mijn benen daar ook een probleem zat. Maar hier werd nooit wat mee gedaan.

Een goede collega van mij was al een keer bij Remco langs geweest. Hij was meer dan tevreden met het resultaat; klachtenvrij! Ik zag het als, ‘het is zeker het proberen waard’.

Toen ik voor een gratis spreekuur bij Remco terecht kwam was ik meteen onder de indruk van zijn expertise. Hij legt je precies uit wat hij doet en waarom. Zo snap je beter hoe en waarom sommige spieren invloed hebben op andere en daardoor een pijnklacht kunnen veroorzaken. Hij laat je meteen voelen welke spier een probleem kan zijn, maar ook meteen het verschil wat je krijgt als je een stukje behandeld wordt. Wat een verschil.

Ik ben nu zo goed als pijnvrij. Ik kan normaal functioneren, werken, sporten etc. Alleen als ik “te veel” vraag van mijn lichaam spelen de klachten weer eens op en ook bij hoge stress periodes. Maarrrr…ik realiseer mij heel goed dat ik zonder Remco niet zo had kunnen functioneren als ik nu doe. Voor mij voelt het echt als mijn “reddende engel”.

Loop jij langdurig met aanhoudende klachten en heb je al meerdere therapeuten gezien? Ga eens langs voor een gratis spreekuur!

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Mijn bloeddruk is normaal, ik ben 9kg afgevallen en voel mij fit, terwijl ik voorheen mij geen raad wist!"

Jeroen

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

Kom er binnen 20 minuten achter of ik jou kan helpen!