Selecteer een pagina

Review Jeroen

“Inmiddels is mijn bloeddruk normaal, ben ik 9kg kwijt en voel ik mij fitter en dit terwijl ik mij voorheen geen raad wist!”

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Zijn verhaal;

“Ik besloot om maar eens te gaan trainen, omdat mijn bloeddruk te hoog was. In het verleden heb ik altijd veel hardgelopen, maar dit loste het probleem helaas niet op. Ook merkte ik door drukte op werk dat ik mijzelf niet bepaald fitter ging te voelen. Ik wilde deze problemen eens aanpakken en oplossen.

 

Het grote probleem voor mij was, dat ik me geen raad wist hoe ik dit het beste kon aanpakken. Hier heb ik ook wel mijn twijfels bij gehad of jullie mij hierbij konden helpen. Dit bleek minder waar toen ik na een paar maanden mij al veel beter begon te voelen!

 

Het resultaat van de trainingen was zeer positief. Ik voelde me snel fitter worden, kreeg meer energie en mijn bloeddruk zakte naar normale waarden. Ook ben ik deze periode 9 kg afgevallen, wat enorm hielp in mijn fitheid. Ik heb ervaren dat sporten met de juiste doelgerichte begeleiding erg goed resultaat oplevert.

 

Remco is altijd heel positief. Hij let goed op, bijvoorbeeld of je de oefening goed uitvoert. Hier zegt hij dan wat over als dit niet zo is. En hij zorgde altijd voor de nodige persoonlijke aandacht, of dit nu in de vorm van een kletspraatje was of even helpen bij de oefening.

 

Ik kan nu zeggen dat ik dankzij Remco mijn gewicht hetzelfde kan houden. Ook blijft mijn energie hoog en voel ik mij doorgaans een heel stuk fitter.”

 

Jeroen heeft 1,5 jaar bij Unique Body getraind in de personal fitness.

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

"Inmiddels ben ik 12kg afgevallen in 5 maanden tijd, waar ik vroeger al van te voren het gevoel had dat het gedoemd was te mislukken".

Lotte

Ben jij mijn volgende succes verhaal?