Selecteer een pagina

Review Kim

“Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!”

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Haar verhaal;

“Ik heb een chronische enkelblessure die onoplosbaar blijkt. In het verleden heb ik veel therapeuten, artsen en trainers bezocht. Om toch verbetering te krijgen, is het belangrijk om te weten wat goed en niet goed is voor mij en mijn enkel.

Ik twijfelde vaak of ik wel de juiste houding had en de juiste oefeningen deed met mijn blessure. Jullie hebben mij hierbij enorm geholpen. Het resultaat?

  • 12 km Mud Masters
  • 100 kg Deadlift
  • 80 kg Hip Thruster

Ik heb nu meer zelfvertrouwen en vertrouwen in mijn eigen lichaam. Nu loop ik zelfs weer hard. Iets wat niemand voor mogelijk had gehouden! De Mud Masters kunnen lopen was voor mij een grote mijlpaal.

Door jullie oprechte interesse in mij, kreeg ik mijn zelfvertrouwen snel terug. Jullie luisteren echt en denken mee als het even tegenzit. Jullie zijn heel relaxed, waardoor je jezelf snel zekerder voelt en weer de vooruitgang gaat zien.

Ik denk dat de begeleiding van Remco zeker iets is waar je veel aan hebt als je jezelf onzeker voelt.

Ik heb altijd met heel veel plezier bij jullie getraind en als ik eerlijk ben, mis ik het wel een beetje!”

Kim heeft bijna 2 jaar bij Unique Body getraind in de personal fitness in combinatie met pijnklacht behandelingen.

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Inmiddels ben ik 12kg afgevallen in 5 maanden tijd, waar ik vroeger al van te voren het gevoel had dat het gedoemd te mislukken was."

Lotte

"Inmiddels is mijn bloeddruk normaal, ben ik 9kg kwijt, voel ik mij fitter en dit terwijl ik voorheen mij geen raad wist."

Jeroen

Ben jij mijn volgende succes verhaal?