Selecteer een pagina

Review Lisa

“In totaal ben ik nu 25 kilo afgevallen waardoor ik ook minder lichamelijke klachten heb en psychisch zit ik beter in mijn vel!”

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Haar verhaal;

Ik had op veel verschillende gebieden frustraties, zowel op psychisch als lichamelijk vlak. Mijn doel was om te gaan afvallen maar gaandeweg de eerste periode kwam ik erachter dat mijn probleem meer lag in het psychische vlak. Ik had zelf al pogingen gedaan tot afvallen. Door o.a. een diëtiste te bezoeken en verschillende sportscholen uitgeprobeerd te hebben, dit hielp beide niet. In de sportschool voelde ik mij niet op mijn gemak en werd ik niet geholpen en bij de diëtiste lukte het niet met alleen de voeding. Voordat ik begon had ik wel twijfels, voornamelijk qua financiën, ik heb geen bijzondere baan en de vraag was of ik het überhaupt kon betalen en voor hoe lang. Als ik daar nu op terug kijk is het de investering meer dan waard geweest. En is het de beste keuze geweest die ik in tijden heb gemaakt. In de 2de periode begon het ook echt tot me door te dringen dat ik begon te veranderen. Ik begon het ook echt aan mijzelf te zien, dat ik afviel en dat ik mijzelf sterker begon te voelen. Inmiddels ben ik dan ook 25 kilo afgevallen waardoor ik minder lichamelijke klachten heb en psychisch zit ik beter in mijn vel. Ik heb al meer vertrouwen in mezelf. Vele dingen geleerd om ook toe te passen in het dagelijks leven. Ben er nog niet, maar ik kom er ooit wel! Dat laat jij me ook geloven (ook geloof ik het soms zelf nog niet). Qua voeding ook meer inzichten. Remco helpt mij echt. Het belangrijkste in mijn ogen is denk ik dit; Hij houdt met elke persoon apart rekening en kijkt naar zijn/haar behoeftes, of dit nou luisteren is, keihard trainen of iets anders, hij kijkt altijd naar de persoon zelf, hoe frustrerend ik ook misschien soms kan zijn je kijkt wel altijd naar de beste oplossing/tactiek. Je denkt heel erg mee met iedereen. Door Remco heb ik minder gewicht (25kg), minder pijn van mijn gewrichten (al kan het soms nog wel opspelen). Al meer kennis over voeding en bewegen, maar dat kan nog zeker uitgebreid worden. Als jij iemand bent die het niet lukt om af te vallen, meer willen bewegen maar niet goed weet hoe je dit moet doen of niet lekker in je vel zit waardoor je het niet goed weet. Dan is Remco echt die topper die je zoekt!

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

"Ik was ten einde raad, maar nu kan ik weer normaal functioneren, werken, sporten, etc! Remco en zijn behandelingen voelen voor mij echt als mijn reddende engel!"

Charlotte

Ben jij mijn volgende succes verhaal?