Selecteer een pagina

Review Lotte

“Inmiddels ben ik 12kg afgevallen in 5 maanden tijd, waar ik vroeger al van te voren het gevoel had dat het gedoemd was te mislukken.”

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Haar verhaal;

“Om af te vallen heb ik altijd veel gesport, ik heb zelf geprobeerd om op mijn voeding te letten met een detox en met Diplan. Dit werkte tijdelijk voor 10 weken en daarna kwam ik weer in mijn oude gewoontes en zwakte alles af.

Ook ben ik bij een diëtist geweest, maar dit resulteerde in een jojo-effect met ups en downs. Sommige pogingen waren voor mijn gevoel van tevoren al gedoemd om te mislukken. Iets in mij zei dat ik na een dieet toch weer ging terugvallen. 

Mijn voeding was vaak het grootste probleem, omdat ik niet goed wist wat wel en niet goed is voor mij. En ook de motivatie om door te gaan ontbrak als het een keertje iets minder goed verliep. Dat had ik eerder wel waarbij ik dacht: ‘zie je, daar gaan we weer hoor.’ Dan gaf ik het eigenlijk bij voorbaat al op. 

Toen ik bij Remco kwam was het de eerste keer dat ik dacht: “nu moet het gewoon, het is klaar. Nu moet ik er alles voor over hebben om het te laten slagen.” En dat is wel een verschil met alle sportmomenten hiervoor, want ik wist diep van binnen zeker dat het mij nu wel ging lukken. 

Wat ik fijn vind is dat er echt naar mij wordt geluisterd en de voeding en het sportschema helemaal op mij wordt afgestemd. En doordat ik nu meestal 3x per week sport onder begeleiding ga ik elke keer met motivatie naar huis ook al voelde ik mij daarvoor niet zo goed. 

Door de vaste afspraken heb ik nu niet echt een kans om te verzwakken. Zo’n stok achter de deur heb ik echt nodig. Vanaf het eerste gesprek voelde het fijn en was ik op mijn gemak. Toen had ik geen twijfel meer en kreeg ik ook het besef en vertrouwen dat ik wel blijvend kon afvallen. Ik had na een paar weken direct al wel door dat ik resultaten behaalde. Niet per se lichamelijk, maar in mijn hoofd ging er wel een knop om. 

Het voordeel bij Remco is dat je alleen sport, want de sportschool was niet altijd voor mij een fijne plek. Dit maakte mij juist onzekerder over mijn lichaam. Gelukkig heb je dat hier niet en dat maakt de beleving van fitness anders. 

Ook ziet Remco snel wanneer het wel of niet goed met me gaat. Ik vind het prettig hoe hij dan met me omgaat en mij aan het denken zet met sterke vragen. Nu voel ik dat ik mijn gedachtes, emoties mag en kan delen. Hij is de enige persoon waar ik het comfortabel over mijn gewicht en voeding kan hebben. Maar ook hoe ik denk over eten denk. 

Dit heeft er nu voor gezorgd dat ik 12 KG ben afgevallen in 5 maanden tijd. Met Kerst had ik mijn streefgewicht behaald en dat voelde zo goed. Ook heb ik binnen 3 trainingen voor het eerst in mijn leven 5 kilometer hard gelopen. Mijn buikomvang is nu 14 cm minder en mijn totale omvang is zelfs 32 cm minder geworden. Hierdoor is de manier waarop ik nu overkom op anderen veranderd dankzij meer zelfvertrouwen. Dat merk ik op het werk, maar ook in mijn sociale leven. En het is leuk dat ik nu veel beter in mijn vel zit!” 

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

"Ik was ten einde raad, maar nu kan ik weer normaal functioneren, werken, sporten, etc! Remco en zijn behandelingen voelen  voor mij echt als mijn reddende engel!"

Charlotte

Ben jij mijn volgende succes verhaal?