Selecteer een pagina

Review Mariëlle

personal training waddinxveen en gouda

“Ik heb de bevestiging gekregen dat ik op latere leeftijd toch kan opbouwen. Ik hoef niet meer bang te zijn voor blessures.”

personal training waddinxveen en gouda

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Haar verhaal;

Ik sportte eerst bij een fysiofitness, maar daar was ik ‘uitgegroeid’ en kreeg geen begeleiding. Dus zocht ik een rustige, kleinschalige sportschool. Ik wilde graag verder komen in kracht, zonder iedere keer met een blessure te komen zitten. 

Deze sportschool heb ik nu gevonden. Unique Body is een kleinschalige sportschool met de optimale begeleiding die ik zocht.

Doordat ik snel overprikkeld raak in mijn hoofd was ik bang dat het niet goed zou gaan. Ik was bang om het vertrouwde jasje uit te doen. Maar dat gebeurde niet, omdat dat precies is wat Remco biedt. Een rustige omgeving waar je jezelf kan zijn en je de tijd krijgt om lekker te kunnen trainen.

De resultaten die ik heb bereikt? Tja, waar moet ik beginnen?! Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen. Het kan veel meer dan dat ik altijd gedacht had. Ik ben letterlijk sterker geworden en mijn lijf is meer in vorm gekomen.

Ik heb de bevestiging gekregen dat ik op latere leeftijd toch kan opbouwen. Ik hoef niet meer bang te zijn voor blessures. Daarnaast heb ik heel veel techniek geleerd en de achterliggende gedachte daarvan, zodat ik zelf kan beredeneren waarom iets wel of niet werkt. Precies dat stukje ‘motivation through education’ is wat je onbewust verder brengt zonder angst.

Zeker toen jij zei dat ik al heel veel kon en het gewoon moest durven te doen. “Niet te voorzichtig zijn, want je lichaam kan veel meer dan je denkt. Laat je oude denkpatronen los.” 

Door Remco zijn ongebreidelde enthousiasme gecombineerd met technische uitleg haal je net dat kleine beetje extra uit jezelf en durf je wel door te zetten. 

Ik kan nu zeggen dat ik veel meer energie en kracht heb. En ik heb geen blessures meer!!

O, en wat ik nog kwijt wil. Ik ben nu 1 jaar aan het sporten bij Unique Body. En nog steeds zit ik thuis voor elke training op de klok te kijken of ik al mag. Zoveel plezier beleef ik eraan. Het is de diversiteit die ik zo leuk vind. 

Mariëlle

Traint 1 jaar in de Personal Fitness bij Unique Body

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

"Ik was ten einde raad, maar nu kan ik weer normaal functioneren, werken, sporten, etc! Remco en zijn behandelingen voelen voor mij echt als mijn reddende engel!"

Charlotte

Ben jij mijn volgende succes verhaal?