Selecteer een pagina

Review Marijke

“Na de eerste behandeling merkte ik al duidelijk verschil en na 3 behandelingen hoefde ik niet meer terug!”

Kom er in 20 minuten achter of ik jou kan helpen!

Haar verhaal;

“Al door een eerdere positieve ervaring kwam ik terecht bij Remco. Hij had mij al eens eerder geholpen bij een klacht. Daar heb ik nu dus geen last meer van. En gezien de ervaring toen positief was, was ik niet van plan ergens anders heen te gaan.

Dit keer zat er een blokkade in mijn linker schouder. Hiervoor was ik al bij veel fysiotherapeuten geweest maar deze boden geen oplossing. Soms voelde ik de pijn niet, en ging ik door, maar vaak was het een aanwezige zeurderige pijn. Zelf heb ik ook de spieren zo goed mogelijk proberen los te houden en met sporten extra alert ben ik alert geweest op de juiste uitvoering.

Ik heb toen toch maar contact met Remco opgenomen om de plek te laten behandelen en om oefeningen te krijgen zodat ik het zelf onder controle kon houden.

Al na de eerste behandeling merkte ik duidelijk verschil, er waren toen zelfs dagen dat ik geen pijn had! Ik voelde na de eerste behandeling meteen dat dit mijn klacht zou gaan oplossen! Na 3 behandelingen hoefde ik zelfs niet meer terug. Zelfs nu na een paar maanden kan ik zeggen dat ik nog steeds voor 90% pijn vrij ben. Ik heb meer bewegingsvrijheid en ik beweeg pijn vrij. Door de oefeningen die ik mee kreeg kan ik het nu zelf onder controle houden.

Remco weet de pijnklacht in het lichaam zo te vinden en ze zo te behandelen dat je echt pijn vrij kan zijn.  En kan blijven door de oefeningen die je meegeeft. Deze nazorg zorgt ervoor dat je na lange tijd nog steeds pijn vrij bent!

De grootste verandering die ik nu ervaar is dat ik nu pijn vrij kan bewegen en ook in rust geen pijn ervaar. Natuurlijk is er wel eens een dag dat het niet lekker zit maar door middel van de oefeningen lukt het mij zelf om het los te krijgen en los te houden.

Remco, je bent een topper! Door jou begeleiding ervaar ik momenteel geen blokkades in mijn schouder. Inmiddels is het al weer 6 maanden geleden dat ik bij je was. Door de tips en oefeningen die je gaf kan ik het nu zelf onder controle houden. Super bedankt! En mocht ik er toch niet uit komen zie je mij zeker terug, maar liever niet natuurlijk 😉

O, en nog een tip voor de lezer! Als jij langdurige klachten ervaart waar de fysiotherapeut je niet meer mee kan verder helpen. Ga gewoon eens langs voor een pijncheck, het koste mij maar 20 minuten en wist toen al dat dit mij wel van mijn klachten af ging helpen!

Remco, nogmaals enorm bedankt!

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Mijn bloeddruk is normaal, ik ben 9kg afgevallen en voel mij fit, terwijl ik voorheen mij geen raad wist!"

Jeroen

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

Kom er binnen 20 minuten achter of ik jou kan helpen!