Selecteer een pagina

Review Ralph

“In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een aantal weken fysiotherapie nog geen verlichting was.”

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Zijn verhaal;

“Om van mijn klachten af te komen, heb ik al meerdere malen bezoeken gebracht aan de fysiotherapeut. Echter was er vaak na een paar weken nog geen enkele pijnverlichting. Via de huisarts ben ik terecht gekomen bij de manueel therapeut. Dit zorgde voor meer beweging in de lage rug, maar toen er vertelt werd dat het traject vervolgd moest worden bij de fysiotherapeut, had ik daar weinig vertrouwen meer in.

 

Ik roei graag, maar door de aanhoudende klachten ging dit niet meer van harte. Door de pijn kon ik mijn techniek niet goed uitvoeren met als gevolg nog meer pijnklachten. Het voelde als vast zitten in een cirkeltje van oorzaken en gevolgen.

 

Via Amber ben ik toen bij Remco terecht gekomen. Van te voren wist ik al een beetje van de praktijk en de manier van behandelen. Ik geloof sterk in het aanpakken van de problemen bij de kern. Ik wilde mijn probleem oplossen en leren te voorkomen dat deze klacht terug komt. Helaas wordt deze behandelmethode niet vergoed. Ik wilde daarom goed duidelijk hebben hoelang dit traject zou gaan duren. Dat werd netjes besproken en overlegd.

 

Al tijdens de intake wist Remco bij de kern van mijn probleem te komen en kwam hij met een behandelplan voor de komende periode. Na de tweede sessie merkte ik al dat mijn rugpijn duidelijk minder begon te worden.

 

Het fijne aan de begeleiding van Remco is dat het echt 1-op-1 is. Alle aandacht gaat uit naar míjn doelen en míjn klachten. Tijdens de oefeningen wordt er continue op je gelet. Als er iets verbetert kan worden of er zijn zwakke plekken die aandacht nodig hebben, pakt hij dit meteen aan.

 

Het doel dat ik had gesteld, heb ik met behulp van Remco bereikt. Ik ben mij een stuk bewuster geworden van mijn lijf en ben mij bewust geworden dat ik mijn lijf moet trainen om actief te kunnen blijven sporten.

Zijn resultaat?

Het resultaat? Ik ben na 2 maanden van mijn rugpijn af en mijn schouderpijn is zo goed als verdwenen. Ik heb geleerd dat krachtoefeningen effectief de pijn kunnen verdrijven. Mijn lijf heb ik beter leren kennen en bewegen. Krachttraining is niet echt mijn hobby, maar na elke roeitraining doe ik nu toch enkele aangeraden krachtoefeningen. Het helpt uiteindelijk mijn rugklachten voorkomen door mijn lichaam sterk te houden.”

"Inmiddels ben ik 12kg afgevallen in 5 maanden tijd, waar ik vroeger al van te voren het gevoel had dat het gedoemd was te mislukken."

Lotte

"Ik was ten einde raad, maar nu kan ik weer normaal functioneren, werken, sporten, etc! Remco en zijn behandelingen voelen  voor mij echt als mijn reddende engel!"

Charlotte

“Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!”

Kim

Ben jij mijn volgende succes verhaal?