Selecteer een pagina

Review Rogier

personal training waddinxveen en gouda

“Ik heb de motivatie gevonden, tegenwoordig vindt ik sporten leuk en zou ik het niet meer willen missen.”

personal training waddinxveen en gouda

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Zijn verhaal;

“Ik heb ongeveer 20 jaar niks aan sport gedaan, dus het werd wel een keer tijd! Zeker toen mijn gewicht steeds verder toenam, ik fysieke klachten kreeg en een algeheel gebrek aan fitheid ontwikkelde.

Ik ben echter nooit echt sportief geweest dus ik moest echt over een drempel stappen om te beginnen Ik was bang dat ik niet voldoende motivatie zou hebben.

Maar niks is minder waar. Ik heb de motivatie gevonden, tegenwoordig vindt ik sporten leuk en zou ik het niet meer willen missen. Ik ben afgevallen, voel me fysiek en mentaal beter en ben flink sterker geworden. Dat bleek wel uit de testen die ik heb gedaan. Ik squat nu ruim 100kg, iets wat ik met fysieke klachten aan mijn rug niet voor mogelijk had gehouden.

Remco heeft een hele prettige energie waarmee hij je begeleidt, hij heeft voldoende kennis en heeft aandacht voor mij persoonlijk. Dat maakt het een heel stuk makkelijker om gemotiveerd te blijven.

Al met al kan ik nu zeggen dat ik niet meer zonder sporten wil. Ik heb meer energie, minder fysieke klachten, mentaal zit ik beter in mijn vel, ik ben afgevallen, krachtiger geworden en heb een betere body shape. Ook heb ik meer kennis over gezonde voeding, waarin ik veel kon aanpassen. Het sporten zit nu goed in mijn systeem!

Als jij twijfelt, zoals ik ook deed in het begin. Probeer dan gewoon die gratis proefles en leer Remco kennen. Je weet meteen dat het goed zit.

Rogier traint inmiddels ruim een jaar bij Unique Body. Hij doet 1x per week personal training en de rest van de tijd draait hij de strength les.

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

"Inmiddels ben ik 12kg afgevallen in 5 maanden tijd, waar ik vroeger al van te voren het gevoel had dat het gedoemd was te mislukken".

Lotte

Ben jij mijn volgende succes verhaal?