Selecteer een pagina

Review Vincent

personal training waddinxveen en gouda

Dit zijn echte lifestyle veranderingen in plaats van alleen voor de korte termijn iets behalen.

personal training waddinxveen en gouda

Ben jij mijn volgende succes verhaal? 

Zijn verhaal;

Ik wilde mij weer fit voelen en ik wilde van mijn bierbuikje af!

Ik zat niet lekker in mijn vel, letterlijk en figuurlijk. Mijn bierbuik zat mij in de weg en ik begon mij hieraan te irriteren. Ik was continue moe en dat merkte ik tijdens mijn werk en in mijn dagelijkse leven.

Ik heb er hiervoor niks aan gedaan. Daarmee zeggende was het voor mij een grote stap om er ook echt mee aan de slag te gaan. Maar al meteen door het lezen van de positieve reacties en Remco zijn persoonlijke verhaal gaf het mij het gevoel dat dit goed ging werken.

Tijdens de intake voelde het goed. En ik kreeg meteen het idee dat dit mij zou gaan helpen. En al na 2 weken trainen begon in de resultaten te voelen en te zien!

Ik ben inmiddels al 5cm buikomvang kwijt en 5% lichaamsvet! Daarbij ook al 4 kg afgevallen in 3 maanden tijd. Ik heb geleerd om gezondere keuzes te maken en te letten op mijn eten. Dit zijn echte lifestyle veranderingen in plaats van alleen voor de korte termijn iets behalen. 

Ik heb nu meer energie, minder gewicht en meer kennis.

Remco geeft een zeer rustige en duidelijke uitleg over alles wat hij doet. “Motivation through education” Het voelt heel fijn en laagdrempelig. De goede begeleiding met technieken zorgt ervoor dat ik geen blessures oploop. Het geeft een zeer veilig gevoel. Maar door wel het maximale uit iemand te halen maar nooit op een manier waardoor het schade aan het lichaam kan brengen.

Remco heeft een zeer persoonlijke aanpak waardoor hij echt de individu aan het helpen is en niet een of andere richtlijn gebruikt die iedereen volgt maar waar nog niet eens de helft profijt van heeft.

Als jij het lastig vindt om de stap te zetten tot het gezonder maken van je leven, vraag een proefles aan. Dat was ook mijn eerste stap en zie waar ik nu ben gekomen!

"In 2 maanden ben ik van mijn rugpijn af en is mijn schouderpijn zo goed als verdwenen, terwijl er voorheen na een paar weken fysiotherapie nog geen verlichting was"

Ralph

"Mijn bloeddruk is normaal, ik ben 9kg afgevallen en voel mij fit, terwijl ik voorheen mij geen raad wist!"

Jeroen

"Ondanks mijn onoplosbare enkelblessure loop ik toch weer hard, iets wat niemand voor mogelijk had gehouden!"

Kim

Ben jij mijn volgende succes verhaal?