Selecteer een pagina

Over mij

Je weet dat je consequent moet bewegen om gezond te blijven en om meer energie te krijgen. Toch doe je het niet. Het is makkelijk om excuses te verzinnen. Je mist een stok achter de deur, die je op de been houdt.

Vaak ben je je wel bewust van dat wat niet gezond is, maar toch luister en gedraag je je er niet naar. In het weekend val je terug in een ongezond eet- en leefpatroon. 

Heb je het te druk met je werk? Ben je te moe? Of weet je niet hoe je een fitter en strakker lijf krijgt, omdat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Worden er overal op internet je gouden bergen beloofd? Probeer je allerlei diëten uit, maar blijkt niets voor je te werken? Lukt het je niet om een dieet voor langere tijd vol te houden?

Mijn missie

Het is mijn missie om iedereen om iedereen naar zijn of haar optimale vitaliteit te krijgen.

Dit met als doel dat jij een betere kwaliteit van leven kan gaan ervaren, jezelf zelfverzekerder voelt en alles kan ondernemen wat jij écht wilt!

Je moet vaak je eetpatroon drastisch omgooien om structureel een fitter lijf te krijgen en af te vallen. Je wordt bij deze diëten nogal beperkt qua voeding en levensstijl, waardoor je je niet écht meer vrij voelt in je doen en laten. Merk je dat dit juist averechts werkt?

Bij een dieet wordt je vaak aan je lot overgelaten en is het onduidelijk welke stappen je moet volgen om écht succes te boeken. Die kilo’s zitten er in de meeste gevallen binnen no-time weer aan of ze zijn er in eerste instantie al nooit vanaf gegaan. 

Zonde van de tijd als je het mij vraagt…

Waarom kan ik je wél helpen

Mijn begeleiding gaat verder dan alleen training. Ik wil graag een duurzame transformatie realiseren bij jou. Om dat te bereiken is een aanpak vereist die resultaat oplevert op lange termijn en niet alleen op korte termijn.

Mijn training, coaching en advies is gericht op zelfdiscipline en doorzettingsvermogen, zodat je zowel fysiek als mentaal jezelf structureel blijft ontwikkelen om stap voor stap jouw persoonlijke doelen gaat bereiken. Daarmee maak je op lange termijn het verschil voor jezelf. En is dat niet wat je wilt?

Zonder dieet help ik je persoonlijk om grip te krijgen op je sportprestaties, voeding en levensstijl. Je hoeft niet alles meer zelf te uit te zoeken, ik leg alles voor je uit. Wel zo makkelijk, omdat je natuurlijk meer te doen hebt in je leven.

Wat mijn aanpak je oplevert

Die kilo’s minder zorgen niet alleen dat je er beter uitziet, het zorgt er ook voor dat je fitter en scherper bent en dat het voelt alsof je een extra accu hebt. Je krijgt een energieboost. Plus het helpt je om:
  • beter in je vel te zitten.
  • je zelfverzekerder te voelen.
  • je sterker te voelen om jezelf meer te laten zien en te stralen.
  • je fitheid en mobiliteit te verbeteren om alledaagse bewegingen weer zonder moeite en pijn uit te kunnen voeren.
Dit zorgt ervoor dat je een betere ouder, partner, vriend of vriendin, collega of familielid kan zijn. Word een inspiratiebron voor anderen!

Wat mij anders maakt

Naast een slim trainingsschema op maat gaat slim eten ook helpen. Met de juiste combinatie boek je voortdurend stap voor stap vooruitgang. Ik geef je persoonlijk voedingsadvies. Ik kan en wil je helpen. Of  het nu rechtsom of linksom is. Het maakt niet uit.

Dat kan je verwachten:

  • Ik ben goed bereikbaar (ook in de avonduren en weekend via WhattsApp).
  • Ik ben zachtaardig en open persoon met een luisterend oor.
  • Je hoeft nooit te wachten op een toestel (je traint namelijk 1-op-1 met mij of in een kleine groep van maximaal 6 mensen).
  • Je bent geen nummertje, we bouwen een warme band met elkaar op.
  • Ik hou het simpel voor je, zodat je daadwerkelijk écht tijd kan vrijmaken om aan een beter lijf te werken zonder dat het ten koste gaat van je werk en gezin.
  • 100% commitment van jou = 100% commitment voor jou = 100% resultaat garantie.

Voor wie is het

Al ruim 5 jaar mensen met verschillende doelen. Van mensen die willen afvallen, zonder klachten willen leven tot mensen die er mentaal doorheen zaten en hun leven weer op de rit willen krijgen. 

Het je kilootjes te veel en wil je met een bewezen aanpak afvallen zonder diet om een einde te maken aan het overtollig vet? Of wil je een krachtiger lichaam krijgen door te werken aan je spieropbouw?

Wat je verlangens ook zijn: je wilt sowieso je energieniveau boosten en niet meer gezien worden als een zwak en futloos persoon.

Doe het nu. Straks wordt te vaak nooit. Pas als je het kan dromen, kun je het doen. Je hebt maar één lichaam. En dat wil je perfenctioneren. Word elke dag beter, zodat je met sprongen vooruit gaat om je gezonder, fitter, energieker en zelfverzekerder te voelen. 

Dit komt je werk en gezinsleven ten goede, omdat je meer rust in je hoofd gaat ervaren doordat je betere en gezondere keuzes gaat maken voor de lange termijn.

Als fitte en energieke ouder kun je ook meer leuke activiteiten doen met je kinderen en word je aantrekkelijker voor je partner of toekomstige ware liefde.

Waar wacht je nog op? Ga ervoor, je hebt meer in je dan je denkt!

Adres

Kouwe Hoek 14 2741PX Waddinxveen

Bel of app mij

(+31) 6 15 09 83 97